Meer resultaten voor studenten

 
studenten
Loket buitenlandse studenten Welkom Antwerpen.be Info Antwerpen.be.
Buitenlandse studenten bezorgen de nodige documenten aan hun hogeschool of universiteit. De hogeschool of universiteit neemt dan contact op met het loket buitenlandse studenten en laat het dossier starten. De medewerkers van het loket zorgen achter de schermen voor de verwerking van het dossier en de nodige documenten.
Home Student@work.be.
Hoe meld je je aan? Hoeveel uur heb je nog? Hoeveel mag je werken en verdienen? Check je uren nu via de Student@work-app. Over de sociale zekerheid. Neem een attest mee! Waar vind je een studentenjob? Interviews, infographics en video's!
Acco studenten.
In 1960 werd Acco opgericht als coöperatieve vennootschap om onderwijs en kennis toegankelijk en betaalbaar te maken voor alle studenten. Ook vandaag staan studenten nog steeds centraal: met onze vaste bladprijs zorgen we ervoor dat een cursus ook betaalbaar blijft voor kleinere studentengroepen.
Student.be De Belgische studentenwebsite.
Een onderzoek van Student.be toont aan dat studenten door de vele afgelaste jobbeurzen en jobeven. Welcome to the family: Talenco door de ogen van twee ingenieurs. Bijna afgestudeerd en op zoek naar je eerste job? Talenco is een jong bedrijf met een sterke cult. Verhuizen naar je eigen stek: een handige checklist. Verhuis je binnenkort naar je eerste eigen stek? Telenet Student.be geven je graag een hand. Bedrijven waar je met een diploma economie altijd terecht kunt. Nieuwszenders houden zich dagelijks bezig met economie, landen beconcurreren elkaar ermee en er o. Jobs voor pas afgestudeerden. Plaats een job of stage online. Uw kot verhuren. Een studentenjob toevoegen.
Toelating voor buitenlandse studenten Hogeschool Gent.
Het dossier voor een inschrijving op basis van een buitenlands studiebewijs moet tijdig ingediend worden.: voor visumplichtige studenten vóór 1 mei. voor niet-visumplichtige studenten vóór 1 juni. De visumplichtige niet-EER-student betaalt een aanvraagkost van 150 euro bij indienen van het aanvraagdossier.
Studenten ontdekken verborgen cameras in hotelkamer op scho. Het Nieuwsblad.
Nadat de studenten meldden dat er verborgen cameras in hun kamer waren, werd meteen het hele hotel uitgekamd. Nergens anders konden er nog cameras ontdekt worden. Het ging enkel om de kamer waarin de studenten logeerden. Hoewel het hotel meewerkt met de politie om uit te klaren wie daarvoor verantwoordelijk is, gaat het ervan uit dat niemand van het personeel betrokken is bij de zaak. De politie van Minneapolis, waar de conferentie plaatsvond, onderzoekt de toestelletjes momenteel om te zien wat de mogelijkheden ervan zijn. Volgens cybersecurity-expert Mark Lanterman kan je online makkelijk een kleine camera kopen, voor niet al te veel geld.
studentenjobs bij randstad Randstad.
Randstad gelooft in de persoonlijke ontwikkeling van studenten. Jouw studentenjob speelt daar een belangrijke rol in. Tijdens je studie wil je dan ook een bijbaan die met je meegroeit. In het begin van je studie wil je vooral een flexibele studentenjob om snel geld te verdienen of een vaste bijbaan om je lasten te betalen.
Student zoekt werk. En víndt het bij Tempo-Team Tempo-Team.
Loon, Studentenjob, Vrije tijd. Wat geld betreft, is één ding zeker: uitgeven is gemakkelijker dan verdienen. Weet jij waar je het geld van je studentenjob aan spendeert? En hoe combineer je werken eigenlijk met studeren? Maak indruk in je studentenjob.

Contacteer ons